Om Falck alarm A/S

Om Falck alarm A/S

En del av Europas ledende alarmselskap

Falck Alarm A/S samarbeider med Verisure A/S. Dermed er Falck Alarm en del av det ledende alarmselskapet i både Norge og Europa.  

Falck Alarm selger og gir råd om alarmer basert på mange års erfaring med innbrudds- og brannsikring, mens Verisure leverer alarmsystemet, samt etterfølgende service, vedlikehold og administrasjon av alarmavtalen. Verisure tilbyr et av markedets beste og mest innovative alarmsystemer, og takket være et stort fokus på produktutvikling, kvalitet og service er våre kunder blant de mest fornøyde i bransjen. 

Med en Falck Alarm i ditt hjem, har du Europas ledende alarm selskap for å ta vare på deg og din familie - døgnet rundt.

Kontakt Falck Alarm:

Kundeservice

21 49 44 44

Alarmstasjon

06010

Salg

21 49 44 44

Falck Alarm service

Ulykker er dessverre ikke noe man kan forutse. De skjer bare - hver dag året rundt, 24 timer i døgnet. Enten man vil det eller ikke. Derfor er vi klare til å svare 24/7, og derfor tilbyr vi toppmoderne alarmprodukter skreddersydd for din hverdag.

Alarmovervåkning døgnet rundt

Vår alarmstasjon er bemannet av spesialutdannede alarmoperatører som er klare til å hjelpe 365 dager i året - 24 timer i døgnet. Alle er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsaker og kan raskt avklare hva som har utløst alarmen.

Sikkerhet, installasjon og service

Din sikkerhet, trygghet og tilfredshet er viktig for oss. Med Falck Alarm kan du føle deg trygg. Hvis du trenger hjelp, er våre kompetente medarbeidere klare til å hjelpe deg.

Vekterutrykning

Vekterutrykning er inkludert i abonnementet. Ved verifisert alarm, sender vi en sikkerhetsvakt til hjemmet ditt. Det koster ikke noe ekstra uansett hva som forårsaket alarmen.

Vi samarbeider med Securitas, som har mange års erfaring og tilbyr profesjonelle sikkerhetstjenester over hele landet.

Enklere hverdag med alarm-app'en

 Alarmappen er Europas mest brukte sikkerhetsapp med over 2 millioner nedlastinger. Appen er brukervennlig og gir deg oversikt over systemet ditt uansett hvor du er. Du kan enkelt slå på og av alarmen, slå på og av lyset og få meldinger på smarttelefonen når alarmen aktiveres eller deaktiveres. På den måten kan du for eksempel se at barna har kommet hjem fra skolen. Vi samarbeider med Verisure, og hvis alarmen din er installert etter 1. april, bør du laste ned appen "Verisure".

Alarmskilt forebygger innbrudd

Falck Alarm er kjent, ikke bare blant fornøyde huseiere, men også blant ubudne gjester. Skiltene som er plassert på dørene og vinduene er en svært effektiv forebyggende del av alarmen. Klar skilting motvirker de fleste forsøk på innbrudd. Men hvis det er innbrudd, hyler sirenen - både hos deg og på vår alarmstasjon.