Falck Alarm

Ja, jeg vil sikre min familie

KONTAKT MEG

Ved å klikke på knappen aksepterer du våre Retningslinjer for personvern.

Eksklusivt tilbud!

Kun for kunder i Codan Forsikring

Boligalarm fra Norges ledende alarmselskap

Falck Alarm tilbyr markedets ledende boligalarm med Verisure teknologi og alarmtjeneste. Verisure er Norges ledende alarmselskap med over 30 års erfaring og 240.000 norske kunder. Sammen gir vi deg maksimal beskyttelse og kontroll over sikkerheten i boligen eller hytten din. Du kan styre hele systemet med mobilen, når som helst og hvor som helst.

Tyver og røykutvikling oppdages raskt

Sjokksensorer på dører og vinduer varsler om innbruddsforsøk før tyvene tar seg inn. Seriekoblede, optiske røykvarslere reagerer på tidlig røykutvikling, og varsler i boligen med både sirene og stemme, samtidig som det sendes signal til vår alarmstasjon.

Alarmstasjonen ser hva som skjer, og handler raskt

Alarmoperatørene er på vakt døgnet rundt, året rundt og handler i løpet av sekunder. Med bilder fra boligen kan de raskt se om det er tyver eller brann i boligen. Ved verifisert alarm, varsler de politi og brannvesen, samt starter arbeidet med å få alle trygt ut av boligen.

Du får hjelpen du trenger, når du trenger den

Verisure kan som eneste alamleverandør i Norge, hjelpe deg direkte rett på stedet med vår unike tale- og lytteenhet, Verisure Voice. Tyver skremmes vekk når de hører at politi er på vei. Og du og din familie får hjelp til å finne tryggeste vei ut ved brann eller innbrudd.

Du får:

Profesjonell overvåking og utrykning

Med døgnovervåket alarmsystem er det alltid noen som passer på og kan tilkalle hjelp, uansett om du er hjemme eller boligen står tom.

 

 

Sjokksensorer som stopper tyvene

Dersom noen forsøker å bryte seg inn en dør eller et vindu, går alarmen. Tyvene innser da at de er oppdaget og forsvinner.

 

 

Seriekoblede røykvarslere med stemme

Ved røykutvikling, blir du og din familie effektivt vekket av røykvaslere med både sirene og stemme som forteller i hvilket rom det er røykutvikling.

 

 

Gratis vekterutrykning

Ved verifisert alarm, gjør vekteren en utvendig og eventuell innvendig sjekk, informerer om skader, og gjenoppretter sikkerheten i boligen.

 

 

 

Skallsikring og SOS-alarm

Med Skallsikring kan du ha alarmen på, også når du er hjemme. Ved behov for nødhjelp kan du bruke SOS-alarmen.

 

 

Direktelinje til alarmstasjonen

Når alarmen går, teller hvert sekund. Med Verisure Voice slipper du å lete etter mobilen. Du får umiddelbar hjelp til å finne sikreste vei ut.

 

 

Teknologi som fungerer sømløst sammen

Verisures alarmprodukter fungerer sømløst sammen med våre smarthusprodukter og Yale Doorman.

 

 

Fjernstyring, oversikt og mobilvarsel

Verisure App gjør det enkelt å styre og ha oversikt over alarmsystemet fra hvor som helst i verden. Skjer det noe, får du varsler på mobilen.

 

 

 

Kundene våre synes vår alarm er ENESTÅENDE