Søk her

Ledige stillinger

- Hos oss er det alltid plass til de beste menneskene.

Liker du å jobbe med mennesker og er en god bidragsyter til godt samhold? Liker du å være del av et team hvor jobben blir en livstil og dine kolleger blir dine venner? Er du nysgjerrig og frempå? Er du litt over gjennomsnittet sosial? Vil du lære, utvikle deg og bli en bedre selger? Da er vi sikre på at du vil trives på jobb hos oss.

 

Hos Falck Alarm tilbyr vi en trygg og sikker arbeidsplass hvor samhold, sparring og utviklingsmuligheter er i fokus. Hos oss kan du være sikker på at du får den utviklingen du ønsker gjennom faglig fokus, høy kompetanse og nytekning.

 

Vi har en flat organisasjonsstruktur som gjør at det er plass for individer som tar litt plass, hos oss vil flinke folk få den anerkjennelsen de fortjener. Vi belønner initiativtakere og tilbyr gode karrieremuligheter allerede fra starten hos oss. Er du flink i jobben du gjør, er karrierestigen bratt. Vårt fokus er å utvikle våre ansatte og har høyt fokus på kvalitet i opplæring og videreutvikling.

 

Falck Alarm setter fokus på kundens trygghet og sikkerhet, derfor er et at kravene vi setter til våre ansatte tilfredsstillende vandel. Det gjelder alle stillinger vi har utlyst. Årsaken til dette er at virksomheten vi bedriver er regulert i Lov om Vaktvirksomhet. Dette skal sjekkes ved ansettelse og ingen skal bli ansatt før dette er klargjort. Dette gjelder ikke bare ansettelse, men gjennom hele arbeidsforholdet.

 

Alle våre ansatte bærer uniform, og er derfor selskapets representanter når de er på jobb, og skal handle deretter. Alle våre ansatte har selvfølgelig taushetsplikt.

Finner du ikke en stilling som passer deg? Send inn en åpen søknad til oss.

 

Vil du høre mer om jobb hos oss?

 Legg igjen telefonnummer så ringer vi deg opp.Kontakt meg